Senin, Juni 01, 2009

komik AREMANIA FESBUK


Suatu hari di desa Arema FB

kusi kusi ublem halokes
terdengar suara kriiingg nyaring ilakes, nggarai kuping tengeng
lila murid ranya ra itreng opo opo
di cidek i mbe ayatux

"la... lila umak kan kera anyar ndek halokes kene,
ayo tak lanekno nang guru olahraga ndek kene" ayatux said

akhire ayatux ngajak lila utem uklam uklam
ndk lorong kelas ketemu mbek adhib

"lho, sam adhib dungaren ublem halokes?" ayatux mbe lila kaget
"aahhh.. iiyooo biasalah sibuk syuting ayas hehe.." balesane adhib

ayatux mbek lila mek iso terpenaso ndelok kelakuane adhib ngganteng

"seep tibakno ayas terkenal jess, gag rugi ayas sering solob nggarai terkenal...
ayas hareee....." ngomong mbek guwaya sak karepe jaran
lila lan ayatux ngluyur deweee mbuh nang ndi

moro moro onok suworo gag onok rupo...

"ADDHIBB mrene sedilut!!!" sopo yooo
ooo dadakno buguru sexy

" lapo koen sering gak ublem ndeng?? wes sering solob ublem -ublem
rokokan karo nggawe kocomoto prasamu koen iku selebtiris ta!!" buguru sexy

gemes ndelok kelakuane kera kotis xing jenenge Adhib iki, buguru sexy
ngepless ndase adhib sampek benjol gedhe.

"coooKK..!!!" adhib mesoh mbeh uklam sempoyongan koyok wong mari kubam
ndk lorong ketemu maneh mbek lila lan ayatux

"lho iku lila karo ayatux, Lapo arek arek iku karo Nana 38C??" adhib mbatin pengen weruh ae

buguru nana 38C nokat nang lila soale areke ranya ndk halokes
"Lila.. umak kan murid anyar ndk halokes kene umak pengen kolem club opo?" jare buguru Nana 38C
" Onok e club opo ae ?" lila mbalesi

moro moro adhib luncum mbek esmosi mbuh gag jelas esmosine knek opo...
"dasar mbelingan!!! ayas ndisik gak tau di takoni pengen club opo!!!" adhib mbacot

buguru Nana 38 katut kegowo esmosi pisan

"lha yo sak karepku ta!!! wes meneng o dhisik cekno lila mutusno!!!" buguru Nana 38C mbengok
"emange Lila iku superstar sampek di takon-takoni sgala!!!" adhib ngeyel

lila xing gag itreng opo opo mek iso ngrungokno tok
"wooo arek gendeng...." lila mbathin


mbuh the end mbuh ora....
xing gawe yo mbuh gag eruh



nb: masio ngedit tekan komik liyo xing temping iki kreatip, masio ceritone gag nyambung hahaha












6 komentar:

  1. tukang belajar ngeblog>>> oyi kuwi adhib nadeilakes
    xing nggawe komik e sam jipang xing saiki lagi nyasar nang jepang ra iso kelab henam

    BalasHapus
  2. hahaha..diposting ndek kene pisan. suwe2 aku lak terkenal tah malehan.. huehehe... ^^

    BalasHapus
  3. lho koq nemu komik editanku ndek kene yoooo

    bayar hak edit

    BalasHapus

Silahkan tinggalkan jejak